Muut polyureapinnoitus-

kohteet

Muut polyureapinnoitus-

kohteet

Kattojen lisäksi polyurea käy moniin muihinkin kohteisiin, joissa vaaditaan kestävää ja pitkäikäistä vesieristystä, tai kulutuksen,- ja kemikaalienkestoa. Mm. piha,- ja sillankansien, sekä paikoitusalueiden vesieristykset, teollisuuden erilaiset altaat, vesitornien säiliöt, sekä hallien lattiat.

Pihakannen vesieristys

Pihakansien vesieristeenä polyurea on ylivoimainen vaihtoehto. Polyurealla saadaan läpiviennit ja ylösnostot tehtyä saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Polyurea kestää maatäytöt ja muut rakennusaikaiset rasitukset. Polyureapinnoitus on myös nopeaa ja häiritsee muuta työmaata mahdollisimman vähän.

Polyurealla tehty pihakannen vesieristys on käytännössä ikuinen, eikä sitä tarvitse olla jälkeenpäin hankalasti korjailemassa.

Teollisuuden altaat

Erilaisiin teollisuuden altaisiin, joissa ei ole aikaa odotella pitkiä kuivumisaikoja polyurea sopii erinomaisesti. Polyurea myös kestää useita kemikaaleja ja sopii siten moniin eri kohteisiin.

Vesitornien säiliöt

Polyurealle on olemassa juomavesihyväksyntä, joten sitä voidaan käyttää myös vesitornien tai vastaavien säiliöiden vesieristyksiin.

Iv-konehuoneiden lattiat

Urakoimme myös iv-konehuoneiden lattiat, joko ruiskutettavilla tai käsinlevitteisillä materiaaleilla kohteesta riippuen.

Ota yhteyttä.